Acasă Magazin Scorsese va regiza un film biografic Frank Sinatra cu Leonardo DiCaprio și...

Scorsese va regiza un film biografic Frank Sinatra cu Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence

Martin Scorsese pregăteşte un film biografic despre Frank Sinatra cu Leonardo DiCaprio
Martin Scorsese pregăteşte un film biografic despre Frank Sinatra cu Leonardo DiCaprio

Mark Twain a glumit odată: „Vârsta este un caz de minte peste materie. Dacă nu te deranjează, nu contează.” Când vine vorba de Martin Scorsese, vârsta cu siguranță nu face diferența. După ce a obținut 10 nominalizări la Oscar pentru epicul istoric al crimei de anul trecut „Killers of the Flower Moon”, regizorul în vârstă de 81 de ani și-a conceput următoarele proiecte. Sursele spun că plănuiește să filmeze două filme spate în spate: primul despre Isus, al doilea un film biografic Frank Sinatra.

Proiectul „Life of Jesus”

Regizorul câștigător al Oscarului, care a contribuit la inaugurarea noului val de la Hollywood din anii 1970, caută să ocolească sistemul studiourilor și să finanțeze în mod independent „Life of Jesus”, bazat pe cartea lui Shūsaku Endō din 1973. A adoptat aceeași abordare cu drama din 2016 „Tăcere” (care a fost, de asemenea, adaptată dintr-un roman Endō).

De fapt, Scorsese ar dori să se reîntâlnească cu starul „Silence” Andrew Garfield pentru proiectul Isus, deși nu este clar dacă actorul de 40 de ani este urmărit pentru rolul titular sau pentru a juca unul dintre discipoli. Savanții cred că Isus a murit cândva între 33 și 38 de ani. Miles Teller a fost, de asemenea, interesat de imagine. Producția este de așteptat să înceapă la sfârșitul acestui an și să fie filmată în Israel, Italia și Egipt. Filmările în Israel s-ar putea dovedi o provocare logistică prea mare, având în vedere că țara este în război cu Hamas în Gaza. Un reprezentant al lui Scorsese a refuzat să comenteze.

Proiectul Sinatra

Proiectul Sinatra ar putea avea, de asemenea, unele probleme. Fiica legendarului Sinatra, Tina, controlează moșia tatălui ei și încă nu și-a dat acordul. Dar asta nu l-a împiedicat pe Scorsese să alcătuiască o distribuție de vis. Îl vede pe un colaborator frecvent Leonardo DiCaprio jucându-l pe cântăreț și pe Jennifer Lawrence interpretând-o pe a doua soție, actrița Ava Gardner, potrivit Vareity. Gardner a fost cea care l-a despărțit pe Sinatra de Nancy Barbato, mama Tinei.

Cu două dintre cele mai mari vedete de cinema de pe planetă ca protagoniști, filmul atrage interesul din partea unor studiouri și streameri importanți. Apple, care a finanțat „Flower Moon” în valoare de 215 milioane de dolari, i-ar plăcea să rămână în afaceri cu Scorsese, dar se spune că Sony ar fi liderul în captarea proiectului.

Citește și: (VIDEO) Două drone de tip avion, cu decolare verticală au intrat în dotarea Poliției de Frontieră Române

Exit mobile version