Acasă Magazin Christian Bale dezvăluie planurile de a construi 12 case de plasament în...

Christian Bale dezvăluie planurile de a construi 12 case de plasament în California

Christian Bale cu soția sa, Sibi Blazic, la ceremonia de inaugurare a centrului de asistență maternală Together California din Palmdale, California (Foto: JC Olivera/Rex/Shutterstock)
Christian Bale cu soția sa, Sibi Blazic, la ceremonia de inaugurare a centrului de asistență maternală Together California din Palmdale, California (Foto: JC Olivera/Rex/Shutterstock)

Actorul din Batman, Christian Bale, a dezvăluit planurile de a construi 12 case de plasament în California. Ideea i-a venit încă de la nașterea fiicei sale în 2005. El a fost „uimit și supărat” să afle câți copii erau în îngrijire în California.

Christian Bale intenționează să construiască 12 case de plasament, precum și două garsoniere pentru a ajuta copiii să treacă la o viață independentă. Va construi și un centru comunitar de 7.000 de metri pătrați. Actorul, care a reușit la vârsta de 12 ani în Empire of the Sun înainte de a juca în filme precum American Psycho și seria Batman a lui Christopher Nolan, își dorește să mențină împreună frații sub același acoperiș. Proiectul are un cost estimat de 22 de milioane de dolari (17,5 milioane de lire sterline) și o dată de finalizare în 2025. Situat lângă un parc din Palmdale, un oraș la 60 de mile nord de Los Angeles. Acest complex va fi primul de acest fel în stat, potrivit The Guardian.

Actorul conduce Together California

Bale, de 50 de ani, este co-fondatorul Together California, organizația care conduce acest proiect. Acest sat este„ceva absolut nou, total transformator și ceva absolut necesar. „Imaginați-vă durerea absolută și trauma de a vă pierde părinții și apoi de a vă pierde frații și surorile pe deasupra. Nu este un mod de a trata copiii. Și de asta facem centrul acesta. Sper că acest sat va fi primul dintre multe altele. Sper că oameni să vină alături de noi. Aceștia sunt copiii noștri și trebuie să ne ajutăm copiii.”

Mulți copii în plasament

Christian Bale s-a născut în Țara Galilor și a crescut împreună cu tatăl său și cu mama sa, interpreta de circ Jenny James. S-a mutat în Anglia când avea doi ani. Familia s-a mutat frecvent, iar Bale a spus că a locuit în 15 orașe până la vârsta de 15 ani. Actorul a spus că a început să încerce să ajute copiii nevoiași după nașterea fiicei sale, Emmeline, în 2005.

„M-am trezit încercând să-mi imaginez cum ar fi dacă nu am fi prin preajmă”, a spus el. „În același timp, făceam căutări toată noaptea pentru ceea ce se întâmpla în LA și unde am putea ajuta. „Am fost uluit și nebun să aflu că avem mai mulți copii în plasament aici decât oriunde altundeva în țară. Nu știam asta înainte, așa că m-am gândit:Ei bine, asta este. Să ne concentrăm pe asta.’ Eu și soția mea am decis că vom face tot ce ne stă în putință pentru a schimba asta.”

Citește și: Dolj: Gemeni morți, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Exit mobile version