Acasă Magazin (VIDEO) Figuri regale la premiera ultimului „James Bond“

(VIDEO) Figuri regale la premiera ultimului „James Bond“

Premiera fimului „No Time to Die” a avut loc aseară la Londra, după ce a fost amânată de cel puţin trei ori, după ce pandemia a închis cinematografele.


Prințul Williams și soția sa Kate Middleton au arătat uimitor pe covorul roșu la premiera londoneză a filmului „No Time To Die”, cel mai recent film James Bond care a ajuns în cinematografe, potrivit Fox News

Ducele de Cambridge a îmbrăcat un smoching tradițional de catifea neagră, în timp ce ducesa de Cambridge a întors capetele într-o rochie aurie, cu mărgele, Jenny Packham, cu o pelerină lungă, asortată. A accesorizat ansamblul cu cercei de la compania londoneză O’Nitaa și și-a purtat părul într-un coc complicat.
La premieră s-au alăturat tatăl lui William, prințul Charles și mama vitregă, Camilla, ducesa de Cornwall, care purta o rochie de culoare albastru deschis, cu mâneci transparente și mărgele.

Reprezentanţii lanţului de cinematografe „Odeon” din Londra a anunțat că au vândut deja peste 175.000 de bilete pentru următorul film din franciza “James Bond”. Filmul va rula de joi în sălile de cinema.

Exit mobile version