Acasă Magazin Retete culinare Sparanghel cu carne de curcan şi broccoli

Sparanghel cu carne de curcan şi broccoli

Sparanghel cu carne de curcan si broccoli
Sparanghel cu carne de curcan si broccoli (Foto:Retete culinare)

INGREDIENTE

400g piept de curcan; o legătură sparanghel; 1 buc broccoli; 1/2 ardei gras roșu; 2 fire de ceapă verde; 5-7 roșii cherry; 4 linguri ulei de măsline; sare; mix de condimente mediteraneene; boia de ardei dulce; zeamă de lămâie; susan.

MOD DE PREPARARE 

Separat se pune la fiert apă cu sare, iar când clocotește se adaugă buchețelele de broccoli spălate în prealabil. Se fierb timp de 3 minute, apoi se scurg bine de apă.

Se scoate carnea pe o farfurie și se călesc, în 2 linguri de ulei încins, roșiile cherry tăiate în 4, ceapa tăiată rondele și ardeiul tăiat felii. Se adaugă broccoli, carnea și sparanghelul tăiat în 3 și se mai lasă pe foc câteva minute.

La final se presară susan și se stropește cu zeamă de lămâie.

Exit mobile version