Acasă Magazin În China s-a născut un bebeluș cu coadă

În China s-a născut un bebeluș cu coadă

În China s-a născut un bebeluș cu coadă
În China s-a născut un bebeluș cu coadă

În spitalul din Hangzhou, China, un bebeluș s-a născut cu o coadă de 10 cm, caz extrem de rar. Creșterea neobișnuită este cel mai probabil rezultatul unei degenerescențe incomplete. Micuțul are măduva spinării deplasată.

Imagistica prin rezonanță magnetică (RMN) a măduvei spinării a confirmat acest lucru.

Metro.co.uk precizează că deplasarea măduvei spinării este o afecțiune în care măduva este atașată anormal de țesutul înconjurător, de obicei la baza coloanei vertebrale. În cazul unei blocări ale măduvei spinării, aceste mișcări sunt limitate, ceea ce poate duce la diverse probleme neurologice.

Acesta nu este primul caz de naștere a unui copil cu coadă în China. În 2014, Nuo Nuo s-a născut cu „spina bifida”, o tulburare congenitală de dezvoltare care provoacă un gol în coloana vertebrală. La câteva zile după naștere, mama a observat că copilul avea o coadă care a crescut până la cinci centimetri lungime.

Temându-se pentru viitorul fiului ei, mama a apelat la chirurgi pentru a găsi o modalitate de a elimina creșterea. Medicii au refuzat însă operația și au spus că nu pot face nimic pentru a ajuta copilul, deoarece coada este conectată la sistemul nervos, iar îndepărtarea acesteia ar duce la leziuni ireversibile.

Citește și: Tânăr din Valea Stanciului, arestat preventiv pentru că a violat o fată de 14 ani

Exit mobile version