Acasă Magazin Retete culinare Ouă umplute cu nuci şi caşcaval

Ouă umplute cu nuci şi caşcaval

Ouă umplute cu nuci şi caşcaval
Ouă umplute cu nuci şi caşcaval

INGREDIENTE: 4 ouă fierte, 2-3 linguri de maioneză, 5 nuci, 50-70 g de cașcaval, un cățel de usturoi, sare, boabe de rodie sau bucăţele de ardei roşu, frunze proaspete de pătrunjel sau mărar

MOD DE PREPARARE:

Se fierb ouăle, se curăţă şi se taie pe jumătate, pe lungime.

Gălbenușurile se fărâmiţează cu furculița şi se amestecă cu cașcavalul dat pe răzătoarea mică şi nucile tocate.

Se adaugă maioneza şi se amestecă până se omogenizează.

Se potriveşte de gust cu sare, piper şi usturoi zdrobit sau praf.

Se umplu albușurile cu compoziția de gălbenușuri.

Se decorează cu boabe de rodie sau bucăţele mici de ardei roşu şi frunze de pătrunjel sau mărar.

(sursa: retete-usoare.eu)

Exit mobile version