Acasă Magazin Un om „zburător“ se întrece cu avioanele, în America

Un om „zburător“ se întrece cu avioanele, în America

Omul „zburător“ a trecut pe lângă douâ avioane
Omul „zburător“ a trecut pe lângă avioane la o înălţime de 915 metri

Un bărbat echipat cu un rucsac cu jet („jet pack”) a trecut în mare viteză, duminica trecută, pe lângă cel puțin două avioane, deasupra oraşului american Los Angeles (LA), anunţă ansa.

Întâlnirile au avut loc la o înălţime de 915 metri.

Incidentul a fost raportat la turnul de control al Aeroportului Internațional Los Angels de către piloți ai companiilor aeriene JetBlue și American Airlines, iar numeroase mass-media americane au publicat înregistrările conversațiilor.

„Turnul, (aici) American 1997. Tocmai a trecut pe lângă un tip cu rucsac cu jet“. Controlorul de zbor întreabă pe ce parte a avionului a trecut omul zburător și pilotul specifică: „Pe partea stângă, poate la aproximativ 300 de metri“.

Câteva secunde mai târziu, şi un pilot al liniei aeriene JetBlue anunţă turnul de control: „Tocmai l-am văzut pe tipul cu rucsac cu jet“. Controlorul de zbor îl îndeamnă pe pilotul avionului JetBlue să „fie atent“, adăugând: „O persoană cu rucsac cu jet a fost semnalată la 300 de yarzi sud de capătul LA, la aproximativ 3.000 de picioare înălţime“. Și o voce neidentificată spune: „Doar în LA!“.

Agenția federală a aviației civile din SUA (FAA) a confirmat cele întâmplate, iar departamentul FBI din Los Angeles a anunțat că a deschis o anchetă.

Exit mobile version