Acasă Magazin Cum sa faci rujul sa reziste mai mult

Cum sa faci rujul sa reziste mai mult

Toate ne dorim că rujul să se mențînă pe buze de dimineață până seară. Însă, oricât de rezistent ar fi, niciun astfel de produs nu rezistă în timp dacă nu îl aplici că la carte. De aceea, am selectat câteva trucuri care te vor ajută să îți păstrezi rujul pe buze un timp îndelungat:

  • Pregătește buzele înainte de aplicarea rujului

Exfoliază ușor buzele, folosind o periuță de dinți cu perii moi, după care aplică un balsam hrănitor sau o crema hidratanta. Înainte de aplicarea rujului, șterge excesul produsului folosit anterior. În caz contrar riști că buzele să fie prea unsuroase pentru că rujul să se ficeze.

  • Aplică fond de ten

Rujul va adera mult mai bine pe buze, iar nuanță lui nu va fi „alterată” de culoarea naturală a buzelor.

  • Folosește un creion de contur

Poți opta pentru un creion în aceeași nuanță cu cea a rujului sau pentru un creion nude, care va duce la o rezistență crescută a culorii rujului. Poți aplică creionul pe buze pentru a colora înainte de a te da cu ruj. Asigura-te că ai buzele hidratate.

  • Optează pentru un ruj rezistent

Pe piață cosmeticelor sunt disponibile o mulțime de produse care promit să reziste un timp îndelungat. Dezavantajul acestor formule este că poate usca buzele.

  • Aplică rujul cu o pensula

Aplicarea rujului direct din tub este perfectă când ai nevoie de un retus. Însă, pentru o rezistență crescută este indicat să utilizezi o pensula specială. În acest fel nu doar că rujul va rezistă ore bune, dar procesul va fi mult mai ușor fiindcă șansele să depășești conturul buzelor sunt mici.

  • Aplică pudra

Poți folosi pudra specială de stabilizare sau pudra pe care o folosești în mod obișnuit pentru fixarea machiajului. Cum o aplici? Ține un șervețel pe buze și aplică prin el pudra, folosind o pensula. De asemenea, poți aplică pudra cu degetul. Asta după ce scapi de excesul de ruj folosind un șervețel.

Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.
Exit mobile version