Acasă Magazin Kate Upton, cea mai sexy femeie de pe planetă

Kate Upton, cea mai sexy femeie de pe planetă

De la înființarea sa, în 2000, revista pentru bărbaţi Maxim a sărbătorit o serie de femei puternice, de la modelele momentului cum ar fi Stella Maxwell, până la cântărețe de top, cum ar fi Taylor Swift și cum a fost anul trecut modelul Hailey Baldwin. Anul acesta actrița și fotomodelul american Kate Upton, cunoscută pentru aparițiile sale în Sports Illustrated Swimsuit Issue, a fost desemnată cea mai sexy femeie de pe planetă.
„Bomba sexy cu păr blond”, în vârstă de 26 de ani, a fost votată drept cea mai frumoasă femeie din lume în 2018 datorită „formelor și zâmbetului ei dulce”, notează publicația americană. Trupul zvelt și bustul generos i-au determinat pe bărbați s-o voteze, iar editorii prestigioase reviste care a alcătuit topul s-au grăsit s-o numească urmașa lui Marilyn Monroe. Kate Upton apare, potrivit tradiției, pe coperta următoarei ediții. „Această poziție – locul 1 în top – o văd ca pe o mică răsplată pentru toată munca asiduă pe care am depus-o până acum”, a mărturisit Kate Upton pentru Maxim.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version