Acasă Magazin Topless fără vârstă

Topless fără vârstă

Supermodelele demonstrează că ştiu să îşi întreţină frumuseţea indiferent de vârstă. De exemplu, top modelul danez Helena Christensen a dovedit că este încă una dintre cele mai frumoase femei din lume, după ce a pozat topless la vârsta de 42 de ani. Singurele lucruri pe care Helena le poartă sunt un colier cu pietre Swarovski şi o brăţară fină. Vedeta s-a alăturat unei campanii de căutare a unui bărbat şi a unei femei care vor avea şansa de a poza alături de model. În plus, la începutul acestui an, Helena a pozat în lenjerie intimă, pentru a promova noua colecţie a brandului Triumph. Exemplul danezei este urmat şi de Kate Moss, care, la vârsta de 37 de ani, nu pare dispusă să renunţe la a apărea goală în reclame şi a filmat un nou clip în care apare topless, în cadrul unui parteneriat cu Rimmel. De asemenea, Kate a pozat topless pentru o nouă reclamă la colecţia de primăvară-vară a companiei Liu Jo. Fotomodelul britanic pozează provocator pe un covor de blană pentru noua campanie de promovare a companiei producătoare de îmbrăcăminte. În fotografiile alb-negru, Moss apare îmbrăcată doar în jeanşi, întinsă pe covor, şi îşi acoperă sânii cu mâna.

Mame model
 
La rândul său, top modelul german Heidi Klum a pozat topless pentru campania de promovare a noului sezon al emisiunii pe care o prezintă, „Project Runway“. Modelul, în vârstă de 39 de ani, mamă a patru copii, a pozat fără sutien pentru a promova noul sezon al emisiunii pe care o moderează. Vedeta a pozat cu o cravată roz la gât şi o foarfecă de aceeaşi culoare în mână. „Această campanie este cu siguranţă mai sexy decât celelalte pe care le-am făcut“, a declarat modelul. „Project Runway“ este un reality show în cadrul căruia designeri începători se întrec pentru marele premiu. Cel de-al nouălea sezon al emisiunii pe care Heidi Klum o prezintă este programat să înceapă în Statele Unite pe 28 iulie. La fel de sigură de propria frumuseţe pare a fi şi Gwyneth Paltrow. Actriţa a pozat topless în cadrul unei şedinţe foto pentru o reclamă la bijuterii.
Paltrow, în vârstă de 38 de ani şi mamă a doi copii, a pozat topless pentru suplimentul de bijuterii al revistei Vanity Fair, ea purtând doar o pereche de dresuri plasă şi cercei, inele şi un colier Louis Vuitton.

Exit mobile version