Acasă Magazin Adele îi cântă lui James Bond

Adele îi cântă lui James Bond

Cântăreaţa britanică Adele a lăsat să se înţeleagă, într-o emisiune a postului britanic ITV, că ar putea interpreta cântece de pe coloana sonoră a celui mai nou film din seria „James Bond“. Potrivit dailymail.co.uk, cu ocazia aceluiaşi interviu, Adele a spus că se va întoarce în studio în noiembrie şi i-a rugat pe fani să îi ţină pumnii. Când moderatorul a întrebat-o ce pregăteşte, aceasta i-a răspuns că este mai degrabă o temă muzicală decât un cântec în sine, informează dailymail.co.uk.
„O temă muzicală?“, a întrebat  moderatorul emisiunii după care a început să fredoneze o celebră melodie de pe coloana sonoră a francizei „James Bond“. În acel moment, Adele a părut ruşinată şi a precizat că este vorba mai degrabă de un concept decât de o melodie în sine. Potrivit sursei citate, Adele are câteva oferte în ceea ce priveşte melodiile pentru coloana sonoră a celui mai nou film din seria „James Bond“, însă nu s-a hotărât deocamdată.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version