Acasă Magazin Beyonce, o nouă stea

Beyonce, o nouă stea

Beyonce Knowles va juca rolul principal într-o nouă ecranizare, cea de-a patra, a peliculei „S-a născut o stea“, film ce va fi regizat de Clint Eastwood, informează site-ul contactmusic.com. Cântăreaţa va interpreta rolul lui Esther Hoffman, călcând astfel pe urmele celor trei actriţe legendare care au intrat până acum în pielea acestui personaj – Janet Gaynor, Judy Garland şi Barbra Streisand. Beyonce spune că îşi va împlini un vis, care a încolţit după ce a văzut interpretarea Barbrei Streisand în versiunea din 1970 a filmului „S-a născut o stea“.
„Eram un copil când am văzut filmul. Mai târziu am privit cu admiraţie acelaşi rol interpretat de Judy Garland şi mi-am dat seama că odată la 20-30 de ani se naşte un talent care devine reprezentantul unei generaţii şi al unei epoci. Am visat să fiu eu acea stea, acel talent, dar nu mi-am imaginat că visul va deveni realitate“, a mărturisit Beyonce.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version