Acasă Magazin Brad şi Angelina, aproape de altar

Brad şi Angelina, aproape de altar

Brad Pitt a acordat revistei USA Weekend un interviu în care a lăsat să se înţeleagă că este posibil să se căsătorească, în sfârşit, cu Angelina Jolie, informează site-ul contactmusic.com.
Nu ar fi prima căsnicie pentru nici unul dintre ei. Brad i-a fost soţ actriţei Jennifer Aniston timp de cinci ani, în timp ce Angelina a fost căsătorită cu Jonny Lee Miller şi cu Billy Bob Thornton, ambele căsnicii durând câte trei ani. În 2009, Brad Pitt a anunţat, mai în glumă, mai în serios, că îşi va pune din nou pirostriile doar atunci când oricine se va putea căsători cu cine va vrea –  declaraţia fiind o încercare de a susţine legalizarea căsătoriei între persoanele de acelaşi sex. În interviul acordat publicaţiei americane, Brad Pitt a sugerat că e posibil să facă acest pas în curând şi să o ia de soţie pe Angelina, pentru că cei şase copii ai lor îi „presează“. „Copiii ne tot întreabă de ce nu ne căsătorim. Este o problemă care începe să însemne din ce în ce mai mult pentru ei. Este o chestiune la care trebuie să ne gândim, pentru că vrem să le facem pe plac“, a declarat Brad Pitt.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version