Acasă Magazin Hollywoodul şi-a premiat eşecurile

Hollywoodul şi-a premiat eşecurile

Sarah Jessica Parker şi Ashton Kutcher s-au aflat pe lista „marilor câştigători“ ai celei de-a 31-a ceremonii de decernare a deloc râvnitelor Golden Raspberry Awards, care premiază cele mai proaste filme şi cei mai netalentaţi actori din anul care a trecut. Premiile, care le parodiază pe cele ale Academiei Americane de Film, sunt decernate de Fundaţia Zmeura de Aur (Golden Raspberry Award Foundation), începând din 1980, cu o zi înainte de marea ceremonie a premiilor Oscar. La fel ca şi nominalizările, premiile Zmeura de Aur sunt stabilite de către 750 de specialişti, printre care se află jurnalişti de film, profesionişti în cinematografie şi chiar fani. Însă, spre deosebire de Oscaruri, vedetele hollywoodiene rareori se prezintă să-şi primească trofeele din plastic aurit, al căror preţ este estimat de organizatori la 4,97 dolari bucata.
Comedia „Totul despre Sex 2“ i-a adus o Zmeură de Aur actriţei Sarah Jessica Parker. Singura ei consolare a fost că nici colegele sale nu au fost „scutite“ de această „onoare“, vedeta împărţind premiul cu Kim Cattrall, Kristin Davis & Cynthia Nixon. Aceeaşi comedie a fost desemnată şi „cel mai prost remake sau sequel“.   

Jessica Alba, pe lista câştigătorilor

Ashton Kutcher a plecat acasă cu Zmeura de Aur pentru „cel mai prost actor în rol principal“, premiu primit pentru rolul din comedia romantică „Un cuplu mortal“.
La rândul său, Jessica Alba se poate „mândri“ cu o reuşită „de excepţie“: vedeta a fost aleasă cea mai neinspirată actriţă în rol secundar, însă nu pentru unul, ci pentru toate cele patru filme în care a jucat în 2010: „The Killer Inside Me“, „Little Fockers“, „Machete“ şi „Valentine’s Day Barbra Streisand / Little Fockers“. „Câştigător“ detaşat al serii a fost însă „The Last Airbender“ („Ultimul războinic al aerului“), care şi-a adjudecat cinci premii, printre care şi pe acela pentru „cel mai slab film“. De această „onoare“ nu a fost scutit nici regizorul şi scenaristul peliculei, M. Night Shyamalan.

Exit mobile version