Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Serviciul Român de Comedie intră în acţiune
Din 4 octombrie, umorul este vegheat la Pro TV de cel mai nou serviciu secret, proaspăt înfiinţat şi care va ameninţa, în fiecare duminică seară, de la 21.45, graniţele bunei dispoziţii. „Serviciul Român de Comedie“, condus cu multă abilitate de Toni Grecu, supraveghează comedia din viaţa politică, socială şi mondenă din România, prin intermediul agenţilor săi speciali. Cu ajutorul acestora, SRC va deconspira resursele comice ale ţării şi va oferi fiecărui român porţia de comedie pe care o merită. Totul sub deviza: „Râzi liniştit, Serviciul lucrează pentru tine!“.
 
Mihai, din trupa Montuga, are propriul studio de înregistrări
Mihai, din trupa Montuga, se poate mândri cu un studio de înregistrări performant, amenajat chiar la el acasă. „De multă vreme plănuiesc să îmi amenajez acasă un studio complet, dar era destul de dificil pentru că locuiam cu ai mei. Acum câteva luni am hotărât să mă mut şi să pun la punct un studio performant şi mai bine echipat decât primul. Noul nostru single – «All Night» – este prima piesa făcută în noua locaţie şi zilele trecute am înregistrat o nouă melodie cu Anda Adam“, a declarat Mihai.

Haute Couture Fashion Show la Muzeul de Artă
Muzeul de Artă Craiova va găzdui duminică, 4 octombrie, de la ora 18.30, evenimentul „Haute Couture Fashion Show“, cu participarea creatorului de modă Cătălin Botezatu. Invitaţi speciali ai manifestării vor fi vedeta de televiziune Roxana Ionescu şi prinţesa Briana Caragea. Sub titlul „Să-i salvăm pe câinii din Craiova!“, Asociaţia pentru Protecţia Animalelor „Suflete nevinovate“, organizatoarea acţiunii, îşi propune ca, prin intermediul contribuţiilor celor prezenţi duminică la Muzeul de Artă, să poată crea un adăpost la standarde europene pentru patrupedele fără stăpân din Bănie.

Victoriţa Cică vine cu un nou album
Interpreta de muzică populară Victoriţa Cică, solistă a Ansamblului „Căluşul“, din Scorniceşti, le-a pregătit iubitorilor de folclor un nou material muzical, „Cui îi place voia bună“. Albumul conţine 17 piese, a căror linie melodică poartă semnătura rapsodului Mircea Enache, fost dirijor al Ansamblului profesionist „Căluşul“ din Scorniceşti. Noul album vine să se alăture celor anterioare „Puiul meu, cu mândre multe“, „Măi, neicuţă, frumos eşti“, „Multă lume mă întreabă“ şi „Cântece de petrecere“.

Katy Perry, la MTV Europe Music Awards 2009
Cântăreaţa americană Katy Perry revine şi anul acesta pe scena MTV din cadrul galei Europe Music Awards Berlin 2009, în calitate de gazdă a evenimentului. Katy este prima artistă căreia i s-a propus, în cei 15 ani de MTV EMA, să prezinte doi ani la rând cel mai mare eveniment muzical din Europa.
Cele mai populare premii muzicale din Europa vor avea loc, pentru a patra oară, în Germania, ţară unde au debutat în 1994. De data aceasta, MTV revine în Berlin pentru a sărbători cei 20 de ani de la căderea Zidului Berlinului. Evenimentul va avea loc joi, 5 noiembrie 2009, la arena Brandenburg Gate, cunoscută şi sub denumirea de „O2 World Arena in Berlin“.

„Mondenii“ plusează cu personaje noi
Încă din primul episod, „Mondenii“ de la Prima TV plusează cu peste zece personaje noi. Radu Mazăre, Dan Bursuc, Nati Meir, Nicolae Guţă, Sorin Oprescu, Daniela Gyorfi, Roxy Manelista, Adrian Minune, Oana şi Viorel Lis, sunt doar câteva dintre noile personaje „mondene“. Nu vor lipsi nici poantele savuroase şi situaţiile comice, care cu siguranţă vor face deliciul publicului telespectator.

Lucrează în presa scrisă din 2002, dar în facultate a cochetat şi cu televiziunea și radioul. Consideră că munca în televiziune este un proces de perfecţionare atât profesională, cât şi a personalităţii.
Exit mobile version