Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Natalia Oreiro face strip-tease
Natalia Oreiro, actriţa pe care telespectatorii din România o vor putea revedea din 5 aprilie la postul Acasă, în „Amanda O“, pregăteşte fanilor un număr incendiar de strip-tease.
Amanda O (Natalia Oreiro) se va dezbrăca de prejudecăţi, şi nu numai, în încercarea de a-l cuceri pe Dante, interpretat de Luciano Castro, şi de a obţine din partea acestuia o declaraţie de iubire. Scenele fierbinţi dintre Natalia Oreiro şi Luciano, de la filmările telenovelei „Amanda O“, nu i-au pus pe jar numai pe telespectatorii telenovelei, ci chiar şi pe soţul Nataliei, Ricardo Mollo.
Natalia Oreiro nu este la primul ei număr de strip-tease într-o telenovelă, actriţa bucurând privirile telespectatorilor postului Acasă şi în telenovela „SOS, viaţa mea!“, unde cel lăsat cu gura căscată a fost Facundo Arana.

Mirela MARINESCU

Trupa Motor va cânta în deschiderea concertului Depeche Mode
Motor se va alătura trupei Ladytron, pentru a deschide concertul trupei Depeche Mode din România. Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher vor veni pentru a doua oară în România, în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album, „Sounds of the Universe“. Motor este o trupă de industrial motor-rock, formată din Bryan Black şi Olivier „Mr No.“ Grasset, care a participat şi la festivaluri ca Sziget şi Werchter. Concertul de la Bucureşti, inclus în „Tour of the Universe 2009“, va avea loc pe 16 mai, de la ora 20.00, în Parcul Izvor. Depeche Mode a mai cântat în România pe 23 iunie 2006, când peste 40.000 de oameni au asistat la evenimentul găzduit de fostul stadion „Lia Manoliu“. Bucureşti este prima capitală din Europa de Est pe care Depeche Mode o va vizita în cadrul turneului. Una dintre cele mai spectaculoase serii de reprezentaţii live Depeche Mode, „Tour of the Universe 2009“ va atrage numai în Europa, potrivit estimărilor, peste 1,3 milioane de fani. Depeche Mode, considerată una dintre cele mai importante trupe din istoria muzicii, a vândut, în aproape 30 de ani de carieră, peste 75 de milioane de albume în toată lumea. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „Enjoy the Silence“, “Policy of Truth“, „Personal Jesus“, „People Are People“, „Strangelove“, „Master and Servant“, „Everything counts“ şi „It’s No Good“.

NewsIn

Puşcaşii marini americani, fani Montuga
Băieţii de la Montuga au câştigat câţiva fani americani în urma susţinerii unui concert într-un bar constănţean. În mai puţin de câteva minute de la sosirea lor în club, Mika deja socializa cu puşcaşii marini americani, pentru ca în momentul recitalului, patru dintre soldaţi să cânte din primul rând „Sofia“. „A fost o experienţă nouă pentru noi şi cred că o să ne amintim mult timp de acum înainte de acest concert. Am cântat în faţa unor oameni care nu erau la curent cu ce se întâmplă în industria noastră muzicală şi care nu ştiau ce proiecte sunt pe val şi care este nivelul de promovare. Ei ne-au văzut acolo live şi ne-au apreciat pur şi simplu, fără să fie influenţaţi de media. Chiar dacă pentru unele persoane este posibil ca acest lucru să nu pară foarte important, pentru un artist este ca un test pe care trebuie să îl treacă şi să vadă cât de bine se poate descurca în faţa unui public nou…“, au declarat cei doi componenţi ai trupei Montuga.

Mirela MARINESCU

Raluca Arvat şi DJ Marius Onuc strigă „Hai Romania!“
Suporter înfocat al echipei naţionale de fotbal, Raluca Arvat a promis să încingă atmosfera în studioul Radio InfoPro, unde a fost invitată să prezinte împreună cu DJ Marius Onuc ediţia de sâmbătă, 28 martie, de la ora 18.00, a „Romanian Top 20“. Trecând de la pupitrul ştirilor sportive direct în studioul Radio InfoPro, Raluca Arvat, una dintre vedetele campaniei „Muzica e noua ştire“, va comenta cele mai difuzate piese de la Radio InfoPro, fără a uita însă să le ofere ascultătorilor şi detalii despre meciul Austria-România, difuzat pe 1 aprilie, de la ora 21.30, la Pro TV. „Voi fi pentru prima oară DJ la radio, ceea ce nu poate decât să mă bucure. Şi pentru că la Radio InfoPro «Muzica e noua ştire», campanie la care am participat şi eu, vom vorbi despre meciul Austria-România pe ritmul muzicii“, a povestit Raluca Arvat.

Mirela MARINESCU

Adriela Morar, la pas prin Milano
Adriela Morar, interpreta Doinei în comedia romantică „Îngeraşii“, a petrecut, alături de cea mai bună prietenă a ei, Andreea, un weekend de vis la Milano. Ideea de a merge în oraşul italian supranumit „capitala modei“ i-a aparţinut Adrielei, care a vrut astfel  să marcheze ziua în care cele două au devenit prietene. „Eu şi Andreea ne cunoaştem din copilărie şi am fost aproape una de alta şi la bine, şi la rău. Am suferit când ea a plecat de la Cluj la Bucureşti, dar viaţa ne-a reunit, aşa că am decis să sărbătorim în fiecare an ziua noastră, în luna martie, că tot e luna mărţişorului, împreună, undeva departe de ţară. Anul acesta, alegerea a fost Milano şi a fost inspirată“, a spus Adriela. Cele două fete s-au plimbat pe străzile din Milano, au făcut cumpărături şi multe poze. „Am fost uimită de câte locuri frumoase sunt în Milano. Este un oraş plin de culoare, iar noi l-am bătut la pas. La un moment dat am vrut chiar să închiriem biciclete, dar nu am reuşit. Ar fi fost frumos să pedalăm prin capitala modei“, a mărturisit zâmbind frumoasa actriţă.

Mirela MARINESCU
Exit mobile version