Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Bovina-gigant

Chili, un taur care măsoară aproape doi metri în înălţime, este de departe cel mai înalt reprezentant al rasei Friesian din Marea Britanie. Proprietarii giganticului animal au contactat deja Cartea Recordurilor pentru a verifica dacă nu cumva Chili este chiar cea mai mare bovină din lume. Exemplarul Friesian cântăreşte peste o tonă şi are aceeaşi înălţime cu un elefant mai mic, fiind cu mult mai mare decât semenele sale, care măsoară doar un metru şi jumătate. Chili trăieşte la Ferne Animal Sanctuary din Chard, Somerset, ferma unde a fost abandonat pe când avea doar şase zile. Acum, la nouă ani, are mari şanse să devină cea mai înaltă bovină din istoria Regatului Unit. „Când Chili a început să crească, am observat că era mai înalt decât celelalte bovine. Acum măsoară 1,98 metri şi este chiar şi mai mare dacă îşi ridică un pic capul. Am depus o cerere la Guinness Book Of Records şi suntem convinşi că răspunsul va fi pozitiv“, a povestit administratorul fermei.

„Avea doar şase zile când l-am găsit şi nu părea aşa mare. Însă anii au trecut şi am observat că taurul nostru creşte destul de repede. Acum cântăreşte peste o tonă, însă e destul de agil şi nu e la fel de gras ca alte vite. Nu ştim cum de a crescut atât. Nu mănâncă prea mult, iar capul şi picioarele sale sunt bine proporţionate. Este foarte prietenos şi sperăm că va obţine recordul, chiar îl merită“, a mai adăugat îngrijitorul giganticului animal.

Arestat pentru un vis

Un britanic a ajuns în spatele gratiilor din cauza unui vis. După cum informează tgcom.it, Timothy Crofts, un tânăr de 20 de ani, din orăşelul britanic Derby, le-a povestit prietenilor săi că a visat cum a aruncat în apă un cerşetor şi s-a uitat la el în timp ce se îneca. Tânărul a fost imediat arestat şi, în ciuda faptului că poliţiştii au aflat că totul nu fusese decât un vis, Crofts nu a fost eliberat. Deşi britanicul le-a spus de la bun început prietenilor săi că nu a fost nimic real, unul dintre aceştia nu a crezut şi a alertat autorităţile. Poliţia a căutat în zadar cadavrul, cheltuind peste 15.000 de euro pentru această misiune, şi, deşi Crofts a repetat neîncetat că totul a fost doar un vis, el nu a fost crezut.

Madonna înjură pe scenă

În ciuda faptului că a trecut binişor de prima tinereţe, Madonna vrea să şocheze cu orice preţ. După ce şi-a uimit fanii sărutându-se cu o femeie pe scenă şi a apărut într-o costumaţie ce lăsa loc imaginaţiei, solista a început acum să vorbească vulgar pe scenă. La una dintre cele mai recente reprezentaţii, Madonna a şocat audienţa atât cu costumaţia sa, care abia reuşea să îi acopere pieptul generos, cât şi cu limbajul vulgar folosit pe scenă. De altfel, conducerea postului BBC3, care a transmis concertul, a fost nevoită să-şi ceară scuze public pentru limbajul pe care artista l-a folosit pe scenă. Cu toate că telespectatorii au fost avertizaţi înainte de emisie că ar putea asista la exprimări mai neortodoxe, mulţi dintre ei s-au plâns de expresiile folosite de regina muzicii pop. „Voi, acolo, în spate, ar trebui să începeţi să încingeţi atmosfera între voi, pentru că vreau să simt iubire în aer. Voi cânta acum o melodie mai veche. Nu foarte veche. Este vorba de «Hung Up». Dă-l naibii de prezent. Haideţi să trăim în trecut“, le-a spus diva pop spectatorilor, încercând să-i incite cu limbajul său „colorat“.

Exit mobile version