Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Sylvester Stallone are propria statuie

La începutul acestei săptămâni, la Zitiste, în Serbia, a fost inaugurată o statuie dedicată celebrului pugilist Rocky Balboa, personaj interpretat de Sylvester Stallone. După cum informează Krone.at, la eveniment au participat peste 10.000 de persoane, în frunte cu autorităţile locale. Marele absent de la eveniment a fost chiar Sylvester Stallone, care nu a putut participa la inaugurare pentru că în prezent filmează un nou episod din saga dedicată celebrului pugilist. Primarul Zoran Babic speră ca după acest eveniment, Zitiste să devină o atracţie turistică pentru vizitatorii din toate colţurile lumii.

Tatăl a 78 de copii visează la cel de-al 100-lea

Un sexagenar din Emiratele Arabe Unite, care este tatăl a 78 de copii, visează ca până în 2015 să aibă cel puţin 100 de odrasle. După cum informează Libero.it, Daad Mohammed Murad Abdul Rahmanm a avut deja 15 soţii, el divorţând periodic pentru a se menţine în numărul de căsnicii permis de lege, mai precis maximum patru mariaje în acelaşi timp. „În 2015 voi avea 68 de ani şi 100 de fii. După aceea, nu mă mai căsătoresc“, a spus convins prolificul tată. Cel mai mare dintre fiii lui Abdul Rahman are 36 de ani, iar cel mai mic are 20 de zile. În plus, două dintre soţiile sale sunt însărcinate. Bărbatul a povestit că familia sa este distribuită în 15 case şi că îşi întreţine copiii şi soţiile cu pensia sa de militar şi cu ajutorul oferit de guvern.

Brad Pitt şi Angelina Jolie mai vor un copil

În ciuda zvonurilor presei mondene cu privire la iminenta despărţire dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt, aceştia par să aibă alte planuri. Cei doi îşi doresc al doilea copil biologic. „Au decis că este momentul potrivit să încerce să mai facă un copil. Brad îşi doreşte din tot sufletul un băiat“, a povestit un apropiat al celor doi. Pentru ca partenera sa să rămână însărcinată, Brad s-a apucat să citească o serie de cărţi despre o nutriţie sănătoasă şi îi pregăteşte iubitei sale preparate culinare recomandate pentru fertilitate.

Jennifer Aniston se consolează alături de prieteni

Pentru a uita de despărţirea de modelul Paul Sculfor, cunoscuta actriţă Jennifer Aniston a decis să petreacă un timp alături de buna sa prietenă, Courtney Cox. Cele două actriţe au petrecut câteva ore pe plaja din Hawaii, unde s-au relaxat făcând surf. Aceasta nu este prima vacanţă petrecută de Jennifer alături de familia prietenei sale, ea fiind naşa fetiţei lui Courtney.

Exit mobile version