Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Pentru a scapa de vânatori, un taran si-a vopsit animalele in portocaliu


Un fermier precaut din Polonia a decis sa isi vopseasca toate animalele din ograda cu vopsea fosforescenta de culoare portocalie. Dupa cum informeaza Krone.at, fermierul este speriat de faptul ca vânatorii din zona i-ar putea cunfunda vacile sau oile cu vreun cerb sau cine stie ce alt animal salbatic. Friz Konieczka a inceput sa se teama, dupa ce calul unui vecin al sau a fost victima unei astfel de confuzii, din cauza intunericului. Pentru a-si proteja animalele, Friz a decis sa ia masuri drastice, astfel ca acum vacile, caii, oile si curcanii din ograda lui sunt portocalii. Nici macar câinele nu a scapat de aceasta schimbare. Culoarea aleasa de tematorul fermier este atât de intensa, incât straluceste si in timpul noptii.


Mos Craciun – snopit in bataie


Din câte se pare, nici macar Mos Craciun nu este scutit de violenta prezenta din ce in ce mai des in societatea moderna. Dupa cum informeaza cotidianul german Bild, Stefan S. din Wiesbaden, Germania, tocmai impartea cadouri in gara din oras, costumat in Mos Craciun, când doi raufacatori l-au atacat si l-au snopit in bataie. Victima a incercat sa se apere, insa in zadar, el alegându-se in urma altercatiei cu câteva degete rupte. „In ciuda acestui act de violenta, vrea sa ma costumez si mai departe in Mos Craciun. Le datorez asta copiilor“, a spus curajosul Stefan S.


Stripteusele cer marirea salariilor


O comisie a Inspectoratului pentru Protectia Muncii din Australia a ordonat patronilor de cluburi de strip-tease sa inceapa, din ianuarie 2006, negocierile cu angajatele lor care cer marirea salariilor si conditii mai bune de munca, informeaza site-ul Yahoo!News. Sindicatul stripteuselor din Australia a demarat o actiune in fata comisiei din Melbourne, pentru a raspunde revendicarilor a 300 de angajate. Intr-un document de 47 de pagini, sindicatul cere obtinerea a 310 dolari australieni (200 de euro) pentru trei minute de dans pe genunchii clientilor, 360 de dolari pentru un dans cu sânii goi si 510 dolari pentru a dansa complet dezbracate timp de trei minute. De asemenea, sindicatul doreste ca dansurile pe masa timp de un sfert de ora sa fie platite cu 1.960 de dolari, iar chelneritele cu sânii goi sa primeasca 1.100 de dolari pe ora.


Mel Gibson va realiza un miniserial despre Holocaust


Dupa ce a regizat filmul „Patimile lui Christos“, care a primit numeroase critici pentru anumite aspecte considerate antisemite, Mel Gibson va aborda alt subiect delicat al istoriei, Holocaustul. Dupa cum informeaza site-ul showbizz.net, proiectul sau este intitulat „Flory“ si va fi realizat de casa sa de productii Con Artist Productions, pentru postul de televiziune ABC. Miniserialul se inspira din povestea adevarata a unei evreice olandeze, Flory Van Beek, si a sotului acesteia, care a adapostit-o de nazisti in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Proiectul nu a primit inca unda verde din partea postului american de televiziune. Gibson se afla in prezent in Mexic unde filmeaza pelicula „Apocalypto“.


Demi Moore ia lectii de canto


Demi Moore a inceput sa ia lectii de canto pentru a-si putea interpreta cât mai bine rolul din noul sau film. Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, frumoasa actrita petrece foarte mult timp in studiourile de inregistrari, pregatindu-si rolul Virginiei Fallon, in pelicula „Bobby“, care infatiseaza povestea asasinarii senatorului Robert F. Kennedy. Artista, cunoscuta pentru faptul ca a facut cursuri de strip-tease pentru rolul unei dansatoare exotice in filmul „Striptease“, a insistat ca piesa „Louie Louie“ sa fie inregistrata chiar de ea, cerându-le producatorilor sa nu apeleze la o cântareata profesionista. „Demi are o voce foarte frumoasa. Este o placere sa colaboram cu ea“, a declarat o sursa din anturajul actritei.


Victoria Beckham isi doreste o bicicleta


Ca in fiecare an, Victoria Beckham i-a scris o scrisoare lui Mos Craciun. Dupa cum informeaza site-ul glamourparis.com, fosta membra a formatiei Spice Girls si actuala sotie a fotbalistului englez David Beckham nu-si doreste in acest an nici diamante, nici un vapor, nici o rochie scumpa, ci o bicicleta. „Pentru Victoria, mersul pe bicicleta este un mijloc foarte bun de a se mentine in forma“, a declarat o sursa apropiata celor doi. Probabil ca, dupa Sarbatorile de iarna, Victoria va putea fi vazuta pe bicicleta pe strazile din Madrid alaturi de fiii sai Brooklyn si Romeo, in timp ce mezinul familiei, Cruz, va sta probabil intr-un dispozitiv special amenajat pentru bebelusi.


Blur lanseaza un nou album


Alex James, basistul de la Blur, a declarat ca formatia va inregistra un nou album. Alex James colaboreaza in prezent cu Betty Boo (alias Alison Clarkson) la albumul „Perfect Pop“ al grupului Wigwam, insa a precizat ca Blur va reveni luna aceasta in studiou. El a dezvaluit un alt proiect la care a inceput sa lucreze: „Am discutat cu Steven Berkoff sa transformam una dintre piesele sale intr-o comedie muzicala rock. Este un cântec superb, pe care l-a scris acum 25 de ani. Mi-ar placea sa lucrez la acest proiect“.


Robbie Williams – prea bogat pentru a-si gasi sufletul pereche


Popstarul britanic, Robbie Williams, este atât de dezamagit ca nu a reusit sa isi gaseasca inca sufletul pereche, incât crede ca viata lui ar fi fost cu totul alta, daca nu ar fi avut atâtia bani. Multimilionarul solist britanic este sigur ca mitul conform caruia banii nu aduc fericirea s-a confirmat si in cazul lui. „Banii nu au nimic de-a face cu fericirea. Câteodata cred ca viata mea ar fi mai usoara daca nu i-as avea. Atunci as putea sa merg pe strada ca un barbat liber, as putea sa cunosc o fata si sa am o viata linistita“, a marturisit solistul.


Succesul lui George Michael se datoreaza relatiei cu tatal sau


George Michael a atribuit succesul sau fenomenal lipsei de incredere a tatalui sau in talentul propriului copil. Celebrul artist sustine ca a primit foarte putine cuvinte de incurajare de la tatal sau, Jack Panos, in perioada copilariei, când locuia in suburbia londoneza Edgware. „Multi copii care au avut o copilarie asemanatoare au reusit sa transforme totul intr-un avantaj. Faptul ca tatal meu imi era adversar a fost o motivare extraordinara pentru mine. Am devenit unul dintre cei mai de succes muzicieni din lume“.

Exit mobile version