Acasă Local Olt Candidații PNL la Europarlamentare, surprinși de atitudinea oamenilor din Slatina

Candidații PNL la Europarlamentare, surprinși de atitudinea oamenilor din Slatina

Rareș Bogdan și Marian-Jean Marinescu, candidați la Alegerile Europarlamentare, l-au însoțit pe președintele Ludvic Orban, vineri, 19 aprilie, într-o acțiune pre-electorală desfășurată alături de lideri din PNL Olt în Balș și Slatina.
Reacția fostului jurnalist Rareș Bogdan a fost una de surprindere, declarând că nu se aștepta ca oamenii să fie atât de deschiși într-un „județ roșu“. Slătinenii s-au oprit să stea de vorbă cu liderii PNL, chiar și cei care au alte simpatii politice, cei mai mulți urându-le peneliștilor succes în alegeri. Cei mai fericiți au fost florarii, care au vândut nesperat de bine florile galbene, gazdele liderilor de la centru trimițându-și de mai multe ori oamenii să înnoiască stocurile care s-au epuizat rapid.
Rareș Bogdan, de departe cel mai popular dintre cei prezenți, a primit și un cadou neașteptat din partea unui suporter al Universității Craiova, vechea echipă, acesta înmânâdu-i un fular cu însemnele echipei favorite.

Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.
Exit mobile version