Acasă Local Olt Olt: Emil Popa este primarul interimar al municipiului Slatina

Olt: Emil Popa este primarul interimar al municipiului Slatina

(Foto: olttv.ro)
Emil Popa îndeplineşte interimar funcţia de primar al municipiului Slatina (Foto: olttv.ro)

Municipiul Slatina are din nou primar interimar. Potrivit jurnaliştilor de la Gazeta Nouă, în cadrul ședinței de Consiliu Local din această după-amiază, consilierul local Emil Popa a fost ales viceprimar al municipiului Slatina, în locul Mihaelei Stana, care a renunţat la această funcţie invocând motive personale. Tot prin vot, membrii Consiliului Local l-au desemnat pe Popa să îndeplinească şi atribuțiile de primar, după ce ieri dimineață primarul oraşului, Minel Prina, a anunţat că demisionează din funcţie.

Emil Popa a fost ales viceprimar cu 15 voturi, dintr-un total de 17 exprimate. Pentru îndeplinirea atribuțiilor de primar, consilierii au avut de ales prin vot secret unul dintre cei doi viceprimari – Cristian Bircea și Emil Popa. Acesta din urmă a fost desemnat să exercite atribuțiile de primar cu un total de 13 voturi, Bircea a fost votat de trei colegi consilieri, iar un vot a fost declarat nul.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version