Acasă Local Gorj Ajutor financiar de aproape 78 de milioane de euro pentru CEO

Ajutor financiar de aproape 78 de milioane de euro pentru CEO

Ajutor financiar de aproape 78 de milioane de euro pentru CEO
Ajutor financiar de aproape 78 de milioane de euro pentru CEO

Guvernul a aprobat acordarea unui ajutor de stat de restructurare sub formă de grant Societății ”Complexului Energetic Oltenia” SA pentru finanțarea achiziției de certificate de emisii de gaze cu efect de seră în anul 2024, în valoare de 386,63 milioane lei.

Ajutorul de stat de restructurare pentru anul 2024 este o măsură de sprijin ce face parte dintr-un plan amplu de măsuri care include acordarea unui ajutor de stat de restructurare în favoarea Societății ”Complexul Energetic Oltenia” SA.

Acest ajutor de stat ajutor asigură continuarea activității societății de producere de energie electrică pe bază de lignit, acoperind o cotă de piață de circa 11,8%, fiind un factor de stabilitate al Sistemului electroenergetic național, dar și un important angajator pe plan regional, cu menținerea unui număr semnificativ de locuri de muncă, în principal în județele Gorj și Dolj, conform Guvernului.

Citeşte şi: Reacția soției lui Navalnîi: „Nu știu dacă ar trebui să cred sau nu această veste oribilă”

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version