Acasă Local Gorj CEO a achitat toate certificatele de CO2

CEO a achitat toate certificatele de CO2

CEO a achitat toate certificatele de CO2
CEO a achitat toate certificatele de CO2

Complexul Energetic Oltenia a finalizat la această dată achiziționarea certificatelor de CO2 aferente producției de energie electrică a anului 2023, respectând obligațiile de conformare. Achizițiile certificatelor de CO2 (EUA) au fost efectuate pe Piața Primară EEX și Piața Secundară Spot EEX.

Complexul Energetic Oltenia s-a încadrat, în fiecare an, în termenul prevăzut de legislație pentru conformarea achiziției întregii cantități de certificate de CO2 corespunzătoare energiei produse. An de an Complexul Energetic Oltenia are nevoie de câteva sute de milioane de euro pentru plata certificatelor de CO2.

De altfel, compania beneficiară de ajutoare financiare de stat pentru a achita taxa de poluare. În schimbul ajutoarelor financiare, compania este obligată să implementeze un Plan de restructurare.

Citeşte şi: IPJ Gorj desfăşoară acţiuni pentru prevenirea violenței în școli

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version