Acasă Local Gorj Fotbaliști din generația de aur vin la Târgu Jiu pentru un meci...

Fotbaliști din generația de aur vin la Târgu Jiu pentru un meci caritabil

Florin Bejinaru este grav bolnav

Gloriile din generația de aur vin marți, 4 aprilie, la Târgu Jiu pentru un meci caritabil. Printre foștii jucători ai echipei naționale care au fost invitați să joace la meciul caritabil organizat de Pandurii Old Boys la Târgu Jiu pentru a-l ajuta pe antrenorul Florin Bejinaru, grav bolnav, se numără o serie de foști antrenori ai echipei Pandurii Târgu Jiu.

Meciul caritabil organizat marți, 4 aprilie, la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, va aduce pe parchetul sălii foști mari jucători ai echipei naționale, dar și foști jucători ai echipei Pandurii, din diferite generații. Scopul este de a strânge banii necesari tratamentului fostului antrenor al echipei Pandurii, Florin Bejinaru.

Printre foștii antrenori ai echipei Pandurii, dar și foști jucători ai echipei naționale se vor număra:

Sorin Cârțu, Emil Săndoi, Eugen Neagoe, Aurel Țicleanu, Rică Neaga, Florin Prunea, Emil Dică și Cristi Pustai.

Vor fi și o serie de nume surpriză de la care organizatorii așteptă încă o confirmare a prezenței.

Gloriile de la Pandurii

Din echipa consacrată a celor de la Pandurii Old Boys nu vor lipsi: Nelu și Doru Mihuț, Porojnicu, Catană, Olaru, Marinescu, Cățelu, Ionel Marius, Eșeanu, Mladin sau Sorin Găman.

O altă echipă de old boys va fi cea formată din foștii colegi de generație ai antrenorului Florin Bejinaru, majoritatea fiind acum antrenori la Târgu Jiu. Organizatorii i-au invitat pentru a da lovitura de începere la cele două meciuri pe foștii panduri Bebe Dorobanțu și Cornel Grama.

Inițiatorii evenimentului precizează că de organizarea pe plan local a acestui eveniment se vor ocupa cei de la gruparea Pandurii Târgu Jiu Old Boys, cu sprijinul Primăriei Târgu Jiu și al AJF Gorj. Printre cei implicați în acest eveniment sunt:

  • publicistul Dorin Brozbă,
  • Dan Marinescu,
  • Mihai Stelescu,
  • Ionel Marius.

Cu ocazia acestui eveniment, AJF Gorj scoate la vânzare o serie de mingi de la Campionatul Mondial. Sunt puse la dispoziția colecționarilor și cărți din edițiile limitate din istoria clubului Pandurii semnate de Dorin Brozbă. Toate încasările urmează să fie donate pentru salvarea antrenorului Florin Bejinaru.

Exit mobile version