Acasă Local Gorj Direcția Silvică Gorj angajează pădurari

Direcția Silvică Gorj angajează pădurari

Direcția Silvică Gorj angajează pădurari
Direcția Silvică Gorj angajează pădurari

Direcția Silvică Gorj a scos la concurs 7 posturi de pădurari. Se caută persoane inclusiv din sursă externă. Concursul are loc la începutul lunii noiembrie.

„Direcţia Silvică Gorj scoate la concurs/examen în data de 07.11.2022, (pentru personalul angajat deja în cadrul Regiei Naţionale a Pădurilor-Romsilva/unitate sau subunitate a acesteia şi din afară), următoarele posturi vacante:

1- un post vacant de „şef formaţie exploatare” (studii medii tehnice de specialitate silvică) (Cod COR 132235), pe perioadă nedeterminată, în structura Ocolului Silvic Cărbuneşti, la Formaţia de exploatare a lemnului;
2- un post vacant de „pădurar” (Cod COR 314311), pe perioadă nedeterminată, la Ocolului Silvic Tg-Jiu, Cantonul silvic 4 Lupoaia din Districtul I Strîmba;
3- un post vacant de „pădurar” (Cod COR 314311), pe perioadă nedeterminată, la Ocolului Silvic Tg-Jiu, Cantonul silvic 6 Didileşti din Districtul I Strîmba;
4- un post vacant de „pădurar” (Cod COR 314311), pe perioadă nedeterminată, la Ocolul Silvic Tismana, Cantonul silvic 1 Ruşeaţă din Districtul silvic I Tismana.
5- un post vacant de „pădurar” (Cod COR 314311), pe perioadă nedeterminată, la Ocolul Silvic Tismana, Cantonul silvic 6 Tismeniţa din Districtul silvic II Topeşti Dumbrava.
6- un post vacant de „pădurar” (Cod COR 314311), pe perioadă nedeterminată, la Ocolul Silvic Tismana, Cantonul silvic 11 Geamănul – Districtul silvic III Bistriţa;
7- un post vacant de „pădurar” (Cod COR 314311), pe perioadă nedeterminată, la Ocolul Silvic Tismana, Cantonul silvic 13 Lespezelu din Districtul silvic III Bistriţa.
8- un post vacant de tractorist forestier (Cod COR 834103), pe perioadă nedeterminată, în structura Ocolului Silvic Tg-Jiu, formaţia de exploatare a lemnului, prelucrare şi valorificare a produselor pădurii.

Concursul/examenul se va desfăşura la sediul Direcţiei Silvice Gorj, în data de 07.11.2022. începând cu ora 8:30.”, conform Direcției Silvice Gorj.

Exit mobile version