Acasă Local Gorj Bărbat dispărut de două săptămâni, căutat de familie

Bărbat dispărut de două săptămâni, căutat de familie

Un copil a căzut de la etajul 6 al unui bloc și a supravieţuit
Un copil a căzut de la etajul 6 al unui bloc și a supravieţuit

Un bărbat din Gorj care a dispărut în urmă cu două săptămâni este căutat de familie. Polițiști din cadrul Postului de Poliție Negomir au fost sesizaţi ieri prin apelul 112, de către un bărbat din comuna Negomir, cu privire la faptul că fratele său, Brînzan Florin de 53 de ani, din comuna Negomir, a plecat voluntar de la domiciliu în urmă cu circa două săptămâni și nu s-a mai întors până în prezent.

La momentul plecării bărbatul purta pantaloni din material textil de culoare verde, tip camuflaj și adidași de culoare albă. Semnalmente: înălțime 1,70 cm, greutate aproximativ 80 kg, ochi căprui, calviție parțială, constituție atletică. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea bărbatului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version