Acasă Local Gorj UPDATE – Gorj: Acoperişuri doborâte de furtună la Târgu-Cărbuneşti

UPDATE – Gorj: Acoperişuri doborâte de furtună la Târgu-Cărbuneşti

UPDATE 17:37 În total, opt maşini au fost avariate de căderea acoperişului la Târgu Cărbuneşti, pe strada Trandafirilor. În oraş, au căzut şi trei copaci, care nu au lovit oameni sau maşini. 

UPDATE 17:15 Un acoperiş de bloc de pe strada Trandafirilor a căzut peste mai multe autoturisme. La faţa locului, intervine un echipaj ISU Gorj. Nu se ştie deocamdată dacă s-au înregistrat şi victime sau doar pagube materiale.

17:12 Un acoperiş a fost doborât de furtună, în această după-amiază, de pe o casă din Târgu-Cărbuneşti (Gorj), situată pe strada Petroliştilor. Acoperişul a fost luat de vânt şi aruncat peste o altă casă din zonă. Gorjul e sub atenţionare de Cod portocaliu până joi la ora 21,00. Sunt aşteptate fenomene meteo periculoase, intensificări puternice ale vântului, ploi şi descărcări electrice.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version