Acasă Local Dolj (VIDEO) Dolj: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

(VIDEO) Dolj: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii craioveni au reținut un bărbat, de 49 de ani, din municipiu, bănuit de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.

Sesizarea a fost făcută de o tânără, de 26 de ani, din Craiova. În seara zilei de 26 decembrie, aceasta a sesizat faptul că între părinţii săi este o stare conflictuală, mama sa fiind ameninţată de către soţ cu acte de violenţă, potrivit IPJ Dolj.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova, starea conflictuală fiind aplanată. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

„În cursul nopţii de 26 spre 27 decembrie, în jurul orei 03.00, poliţiştii au fost sesizaţi că bărbatul ar fi încălcat prevederile ordinului de protecţie emis împotriva sa şi ar fi intrat în curtea locuinţei soției sale, fiind identificat în apropierea imobilului de către patrula de poliţie deplasată la faţa locului.

De asemenea, acesta este bănuit că în seara zilei de 27 decembrie, în jurul orei 19.30, ar fi pătruns iar în curtea locuinţei, unde ar fi lovit-o peste faţă pe fiica sa, tânăra refuzând emiterea unui ordin de protecţie provizoriu“, au mai precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Bărbatul a fost reținut de către poliţişti, pentru 24 de ore

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, bărbatul a fost reținut de către poliţişti, pentru 24 de ore. A fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Citeşte şi: 11 oameni au murit și alți 50 au fost răniți, într-un accident pe o autostradă din Turcia

Exit mobile version