Acasă Local Dolj Craiova: Petreceri private întrerupte de poliție cu amenzi

Craiova: Petreceri private întrerupte de poliție cu amenzi

Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Craiova au fost sesizaţi, ieri, că la un imobil are loc o petrecere privată la care participă mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii carea au identificat o tânără de 21 de ani, din localitate, în calitate de organizator, care a fost sancţionată cu amendă în valoare de 2000 de lei.
Totodată, poliţiştii au identificat 8 persoane participante la petrecere, fiind aplicate 8 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 9000 de lei.

Tot ieri, poliţişti din cadrul Secției 6 Craiova s-au sesizat din oficiu despre faptul că pe Aleea 1 Banu Stepan, din localitate, este în desfăşurare un eveniment privat.

La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Secţiei 6 precum şi mai multe echipaje din cadrul Secțiilor 1 – 5 și o grupă de luptători din cadrul SAS Dolj, care au întrerupt evenimentul privat, legitimand totodată persoanele participante.
Astfel, poliţiştii au identificat o femeie de 36 de ani, din Craiova, care a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2000 de lei.
De asemenea, poliţiştii au identificat și sancționat alte 9 persoane participante la petrecere.

Exit mobile version