Acasă Local Dolj Craiova: Avaria de pe strada Adrian Păunescu s-a produs din cauza vechimii...

Craiova: Avaria de pe strada Adrian Păunescu s-a produs din cauza vechimii conductelor

Avaria care s-a produs, duminică seara, la o conductă de apă de pe strada Adrian Păunescu, are drept cauză vechimea rețelelor de distribuție a apei potabile. Conducta de distribuție a cedat, iar apa a țâșnit cu putere, atingând înălțimea unui bloc cu patru etaje. Până la sosirea echipelor de intrevenție, o adevărată fântână arteziană s-a format chiar în mijlocul carosabilului.
„Avaria s-a produs la o conductă de distribuție a apei potabile, pe str. Adrian Păunescu intersecție cu str. Arțarului, având drept cauză uzura acesteia.La acel moment, a fost întreruptă furnizarea apei potabile pentru utilizatorii din zonă pentru o perioadă de mai multe ore.S-a intervenit cu utilaje și personal specializat, lucrările de remediere desfășurandu-se între orele 20.00 – 23.00, ulterior reluându-se furnizarea apei potabile în regim normal”, au precizat reprezentanții CAO.
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.
Exit mobile version