Acasă Local Dolj Craiova: Tamponare între trei maşini pe Calea Bucureşti

Craiova: Tamponare între trei maşini pe Calea Bucureşti

Trei autoturiesme au fost implicate în urmă cu o oră într-un accident petrecut pe Calea Bucuresti la intersecţia cu Drumul Muntenilor. Potrivit IPJ Dolj, în urma acestei tamponări o persoană a fost rănită.

M.Vasile, de 34 de ani, din Craiova, a condus autoturism din direcția centru care centura de Nord și la intersecția cu str Drumul Muntenilor a efectuat virajul la stânga, nu a acordat prioritate de trecere auto care circula regulamentar, condus de C Șerban, de 19 ani, Balș intrând în coliziune. În urma evenimentului a fost avariat și un al treilea auto condus de V. Nicolae, de 42 de ani, care circula pe strada Drumul Muntenilor. Victimaa, șoferul vinovat, a fost rănit ușor şi transportat la spital. Cei trei şoferi au fost testaţi alcoolscopi, rezultatul fiind 0.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version