Acasă Local Dolj Dolj: A încercat să fugă de poliţişti şi a intrat cu maşina...

Dolj: A încercat să fugă de poliţişti şi a intrat cu maşina în stâlp

Polițiști din Filiași l-au depistat, ieri, în trafic pe P. Mihai, de 26 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În momentul efectuării semnalului regulamentar de oprire, tânărul doljean nu a oprit, încercând să se sustragă controlului.
Poliţiştii au plecat în urmărirea sa, iar după o distanță de circa 500 metri, în încercarea de a schimba direcția de mers pe o stradă de acces lateral dreapta, acesta a pierdut controlul autovehiculului și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp din beton care susținea cablurile de energie electrică.
În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a ocupantei locului dreapta faţă a autoturismului în cauză, G. IONELA, 20 de ani, din Filiași.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version