Acasă Local Dolj Doljeni prinși la furat în supermarketuri craiovene

Doljeni prinși la furat în supermarketuri craiovene

O echipă de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Craiova l-a depistat, aseară, în flagrant pe I. Robert, de 24 ani, din Craiova, care a sustras din incinta unui hypermarket craiovean situat în cartierul 1 Mai, , mai multe produse alimentare și băuturi alcoolice, în valoare de peste 175 de lei.
Prejudiciul creat de tînărul de 24 de ani a fost recuperat în totalitate de polițiști care, ulterior, au restituit bunurile reprezentantilor societății comerciale păgubite.
Tot ieri, Secţia 3 Poliţie Craiova a fost sesizată telefonic de către dispeceratul firmei de pază a unui important centru comercial din Craiova, situat pe strada Calea București, despre faptul că au surprins o persoană de sex feminin care a sustras mai multe produse din incinta magazinului. La fața locului s-a deplasat o echipă de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție care a identificat persoana în cauză, stabilind că se numeşte V. A., de 18 ani, din comuna Castranova, judeţul Dolj.
Prejudiciul, în valoare de aproximativ 450 de lei, a fost recuperat în totalitate e polițiști și restituit reprezentantilor centrului comercial.
Oamenii legii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version