Acasă Local Dolj Craiova: Minoră suspectă în patru furturi din magazine, cercetată penal

Craiova: Minoră suspectă în patru furturi din magazine, cercetată penal

Poliţiști din cadrul Secţiei 2 Craiova au organizat şi executat, ieri, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii furturilor din societăți comerciale, în cadrul căreia au fost verificate mai multe locuri de interes operativ, au fost legitimate 5 persoane, o persoană a fost condusă la sediul secţiei. De asemenea, au fost soluționate 4 dosare penale care se aflau în evidența dosarelor penale cu autori necunoscuți.
În baza unor date și informații obținute, a fost identificată, prinsă și cercetată minora S. B., de 12 ani, din Craiova, aceasta avaând calitatea de suspectă în comiterea a patru infracţiuni de furt, comise în perioada 24.10.2016 – 24.05.2017, în dauna a 4 puncte de lucru aparținând unor societăți comerciale din Craiova,  producând un prejudiciu total de 4000 de lei.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version