Acasă Local Dolj Dolj: A condus beat şi fără permis de conducere şi a făcut...

Dolj: A condus beat şi fără permis de conducere şi a făcut accident

Lucrători ai Poliţiei Calafat s-au sesizat din oficiu, luni, în jurul orei 22.45, cu privire la faptul că, pe strada Traian din localitate, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale. Din cercetări s-a stabilit că Ion J., de 69 de ani, din Băileşti, Dolj, în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, pe fondul consumului excesiv de alcool a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un autoturism care se afla parcat, din accident rezultând pagube materiale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Calafat unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a mai stabilit faptul că, duminică, bărbatul a mai fost depistat de către lucrătorii Poliţiei Băileşti conducând un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice ( 0,60 mg/l ) fiindu-i reţinut permisul de conducere. Polițiștii au întocmit pe numele celui în cauză dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere cu permis suspendat.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version