Acasă Local Dolj Craiovean prins băut la volanul unei maşini fără autorizaţie valabilă

Craiovean prins băut la volanul unei maşini fără autorizaţie valabilă

O echipă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 5 Poliţie, în timp ce executa, azi noapte, serviciul de patrulare pe strada G. Enescu, a oprit pentru control un autoturism condus de F. Cristian, de 31 de ani, din Craiova.

În urma verificării documentelor personale şi ale autoturismului s-a constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului este expirată din data de 16.11.2016. De asemenea, craioveanul emana miros de alcool, fapt pentru care a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul respirat. 

Ulterior, F. Cristian a fost condus la UPU Craiova pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

 

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version