Acasă Local Dolj Dolj: Fiind sub influenţa alcoolului, a intrat cu maşina într-un copac

Dolj: Fiind sub influenţa alcoolului, a intrat cu maşina într-un copac

Poliţiştii de la Rutieră din municipiul Băilești s-au sesizat azi noapte din oficiu despre producerea unui accident rutier pe strada Aviator Petre Ivanovici din localitate.
Cu ocazia cercetărilor s-a constatat că în urma accidentului nu au rezultat victime iar conducătorul auto a fost identificat ca fiind N. Claudiu, de 36 de ani, din Băileşti, Dolj, care a condus un autoturism şi pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul asupra direcţiei lovind un copac. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat , fapt pentru care a fost condus la Spitalul Băileşti unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version