Acasă Local Dolj „Învăţăm împreună” la Grădiniţa „Tudor Vladimirescu” din Craiova

„Învăţăm împreună” la Grădiniţa „Tudor Vladimirescu” din Craiova

Grădiniţa „Tudor Vladimirescu” din Craiova va fi, vineri, în intervalul 8.00 – 14.00, gazda unei activităţi social-culturală „Învăţăm împreună”.
Evenimentul este patronat de Club Soroptimist Internaţional Craiova, Asociaţia „Domino”, Asociaţia Părinţilor şi Cadrelor didactice din Grădiniţa „Tudor Vladimirescu”.
Activitatea cuprinde un schimb de experienta al ONG-urilor implicate în proiect, program artistic în limba engleză, atelier de creaţie- educaţie ecologică „Animale din piatră”, realizarea unei expoziţii cu produsele realizate.
Alături de copii mai participă cadre didactice, reprezentanţi ai ONG-urilor implicate,  voluntari din Macedonia şi Turcia şi prin activităţile propuse se doreşte  valorificarea colaborării între ONG-urile care promovează obiective similare, valorizarea lucrului în echipă, dezvoltarea creativităţii copiilor, dezvoltarea competenţelor de comunicare în limba engleză.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version