Acasă Local Dolj Expoziţia Andradei Băleanu la Aeroportul Internaţional Craiova

Expoziţia Andradei Băleanu la Aeroportul Internaţional Craiova

Aeroportul Internaţional Craiova este gazda vernisajului expoziţiei de picturăşi grafică „FLEGMATIK”, a Andradei Băleanu, elevă la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”, care va avea loc în data de 29 iunie, la orele 19:00, în Galeria pietonală a aeroportului.
Viitoarea studentă la Regie a participat la expozițiile colective ale Școlii Populare de Arte „Cornetti” unde a studiat Pictura și Grafica.
În data de 16 septembrie 2015  a luat parte împreună cu Smaranda Rușinaru la vernisajul expoziției  „p u n c t c o m u n” – expozitie de grafica si pictura,  la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova.
Pe 19 mai 2016 a participat la  vernisajul expoziției colective „SUPERREALISM”  la Plant-Up,  în cadrul Festivalului de Film din Bucuresti „Super”.
FLEGMATIK,  prima expoziție individuală a artistei reuneşte 13 tablouri și o instalație de fotografii care îşi propune să invadeze mintea privitorului prin culoare, compoziție și elemente comune prezentate în situații neobișnuite.
Tânăra artistă, la doar 17 ani, are o experienţă  vastă în domeniu: a făcut două scurt-metraje premiate, a deschis o expoziţie de pictură împreună cu Smaranda Ruşinaru, se pregăteşte pentru ambiţioasa specializare de regizor.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version