Acasă Local Dolj Craiova: Concurs interjudețean „Artă sau violenţă? Tu alegi!”

Craiova: Concurs interjudețean „Artă sau violenţă? Tu alegi!”

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Dolj organizează concursul interjudețean”Artă sau violenţă? Tu alegi!” – etapa județeană, la Liceul de Arte ”Marin Sorescu” Craiova , în data de 25 martie 2016, începând cu orele 10.00.

Scopul concursului este acela de a promova exemplele de bună practică în scopul prevenirii şi combaterii violenţei din mediul şcolar. CJRAE Dolj şi-a propus să responsabilizeze personalul didactic de la nivelul unităţilor şcolare în a crea activităţi prin care să valorifice şi să valorizeze atât timpul elevilor pe parcursul programului şcolar, cât şi timpul liber al acestora. Fiecare unitate de învăţământ a avut posibilitatea să înscrie elevii şi să participe cu aceştia în cadrul mai multor secţiuni ale concursului. Regulamentul şi programul concursului au fost postate pe site-ul www.cjraedolj.ro, la secţiunea “Proiecte – an școlar 2015-2016”.
Etapele judeţene ale concursului se desfășoară în mai multe județe ale regiunii, pe baza protocoalelor de colaborare încheiate cu Centrele Județene de Resurse și Asistență Educațională, iar etapa regională a concursului se va desfășura în data de 16 aprilie 2016, la Liceul de Arte ”Marin Sorescu” Craiova.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version