Acasă Local Dolj Dolj: Cercetaţi pentru tăiere ilegală de material lemnos

Dolj: Cercetaţi pentru tăiere ilegală de material lemnos

Lucrători din cadrul Postului de Poliţie Braloştiţa au fost sesizaţi, ieri, prin SNUAU 112, că, o persoană din satul Ciocane, comuna Braloştiţa, taie lemne şi încarcă în căruţă.
În urma cercetărilor efectuate a fost identificat I. Gheorghe, de 27 ani, din localitate. care a tăiat 50 arbori, esenţă ulm şi păr, pe care le încărca în căruţă. Materialul lemnos a fost lăsat în custodia pădurarului comunal, iar prejudiciul urmează a fi stabilit ulterior de către Ocolul Silvic Filiaşi.

În  aceeași zi, polițiști din cadrul Postului de Poliţie Braloştiţa, în urma unei acţiunii desfășurate, l-au depistat pe S. Pantelie, de 69 ani, pensionar, din localitate, care transporta, cu o căruţă, material lemnos fără a avea documente de provenienţă.
În urma cercetărilor s-a stabilit că acesta a tăiat 50 arbori, esenţă ulm şi salcâm, cu diametrele cuprinse între 04-10 cm, de pe terenul administrat de Primăria Braloştiţa, Dolj. Prejudiciul urmează a fi stabilit ulterior de către Ocolul Silvic Filiaşi. Pe numele celor doi doljeni au fost întocmite dosare penale.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version