Acasă Local Dolj Polițiștii cercetează trei minori pentru furturi din autoturism

Polițiștii cercetează trei minori pentru furturi din autoturism

Tânărul a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat
Tânărul a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat

Polițiștii doljeni i-au identificat ieri pe G.A., de 17 de ani, C.F., de 15 de ani şi D.A., de 12 ani, toți din comuna Işalniţa, Dolj, într-o cauză privind sustragerea mai multor bunuri dintr-un autoturism. Din cercetări a reieșit faptul că, cei trei minori, în perioada 8 – 10 ianuarie, au profitat de faptul că  D. Paul, de 38 de ani, și-a lăsat autoturismul neasigurat și au sustras mai multe bunuri din interior, de aproximativ 2.500 de lei.
În timpul cercetărilor, polițiștii Postului de Poliție Ișalnița, a stabilit în sarcina celor trei minori încă două furturi din auto. De asemenea, polițiștii au mai stabilit că, în aceeaşi noapte, suspecţii au mai sustras o bicicletă aparţinând persoanei vătămate D. Cristina, din Ișalnița.
Astfel, în baza probatoriului administrat față de G.A. s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version