Acasă Local Dolj Dolj: Beat şi fără permis de conducere a intrat cu maşina într-un...

Dolj: Beat şi fără permis de conducere a intrat cu maşina într-un stâlp

Lucrătorii Postului de Poliţie Bistreţ, aflându-se aseară în serviciu de patrulare pe Calea Dunării în comună, au observat un autoturism care era intrat într-un stâlp de electricitate. Lângă autoturism se aflau două persoane identificate în urma verificărilor ca fiind:  D. Cristian, de 27 de ani, și T. Petrică, de 26 de ani, ambii din comuna Afumați.
Din cercetări a rezultat că autoturismul a fost condus de către D. Cristian, care nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele tânărului au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și sub influenţa alcoolului, urmând ca după definitivarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Băileşti.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version