Acasă Local Dolj Craiovean de 21 de ani, reţinut pentru tâlhărirea unui taximetrist

Craiovean de 21 de ani, reţinut pentru tâlhărirea unui taximetrist

Taximetrist jefuit de doi adolescenţi la Târgu Jiu
Taximetrist jefuit de doi adolescenţi la Târgu Jiu
(Foto: specialarad.ro)

Polițiștii Secției 2 au reținut ieri un craiovean bănuit de comiterea unei tâlhării asupra unui taximetrist. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, din cercetările efectuate a rezultat faptul că în dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 3:00, Radu Mugurel, de 21 de ani şi Mihai Mugurel, de 18 de ani, ambii din Craiova, i-au solicitat unui taximetrist de 50 de ani din municipiu să-i ducă din faţa Parcului „Romanescu” până în Cartierul Făcăi, acolo unde locuiesc. Ajunși la destinație, unul dintre cei doi tineri l-a amenințat pe taximetrist cu un cuțit și l-a obligat să treacă pe scaunul din dreapta față, apoi a condus autoturismul, deşi nu are permis, după cum au constatat ulterior poliţiştii craioveni. Taximetristului i-a fost sustrasă suma de 98 lei, după care suspecții i-au distrus acestuia actele de identitate. În plus, cei doi tineri au aruncat din maşină stația de emisie-recepție, astfel că prejudiciul a ajuns la valoarea de 1.500 de lei. După incident, în jurul orei 5:00, taximetristul păgubit a anunţat prin numărul de urgenţă 112 că a fost tâlhărit.

Pe numele celor doi craioveni a fost întocmit dosar de cercetare penală, iar faţă de Radu Mugurel s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate şi furt de folosinţă. Acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore şi urmează să fie prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.


Editor: Oana Olaru

 

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version