Acasă Local Dolj Craiova: Teatrul ACT Bucureşti, pe scena „Colibri”

Craiova: Teatrul ACT Bucureşti, pe scena „Colibri”

Teatrul ACT din București prezintă joi, de la ora 19.00, spectacolul “cont(r)ACTe”, de Mike Bartlett, regia și traducerea: Cristi Juncu, scenografia: Cosmin Ardeleanu, cu Theodora Stanciu, Diana Cavallioti / Irina Antonie.
Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 16 ani. Reprezentația “cont(r)ACTe”, o  producție ARCUB și Teatrul ACT din București, încheie prima parte a microstagiunii Colibri într-un ACT 2015, demarată în ianuarie pe scena Fabricii de povești electroCOLIBRI cu spectacolul “Dumnezeul de a doua zi”, continuată cu “Fidelitate” în luna februarie, cu “American Buffalo” în martie și cu spectacolul “Păi… despre ce vorbim noi aici, domnule?” în luna aprilie. Microstagiunea Colibri într-un ACT 2015 va fi reluată în toamnă.
Prețul unui bilet este de 20 de lei de perosană.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version