Acasă Local Dolj UPDATE Tânăr înjunghiat lângă Parcul „Romanescu“. Agresorul a fost identificat, însă nu...

UPDATE Tânăr înjunghiat lângă Parcul „Romanescu“. Agresorul a fost identificat, însă nu a fost prins

UPDATE 11:40: Potrivit poliţiştilor doljeni, a fost identificat un tânăr de 17 ani, din Craiova, bănuit că el ar fi fost cel care a agresat persoana vătămată. În continuare sunt efectuate cercetări în vederea depistării acestuia, întrucat se sustrage cercetărilor.

Un tânăr a fost înjunghiat în spate, joi seară, de un bărbat cu care a intrat într-o altercaţie în zona Parcului „Romanescu“ din Craiova. Potrivit primelor informaţii, victima a fost transportată cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Între victimă şi agresor a fost un conflict spontan în faţa Cofetăriei Parc. Agresorul a scos un cuţit şi a aplicat o lovitură în spatele victimei, potrivit IPJ Dolj. Victima este un tânăr de 18 ani, din Craiova. Poliţiştii de la Secţia 2 fac cercetări pentru identificarea autorului şi tragerea lui la răspundere penală pentru lovire sau alte violenţe.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version