Acasă Local Gorj Un depozit de furaje s-a făcut scrum

Un depozit de furaje s-a făcut scrum

Depozitul a ars în totalitate (Foto: Eugen Măruţă)

Un depozit de furaje din comuna gorjeană Băleşti a ars complet ieri-dimineaţă. În interiorul acestuia se aflau mii de baloţi de lucernă şi fân care au fost mistuiți de flăcări. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru lichidarea focului, care s-a întins pe aproximativ 300 de metri pătrați.
Viorel Gâlmă, reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, a declarat că, din cauza radiației termice, a fost afectată și fațada casei de locuit din vecinătate. Pagubele sunt însemnate, iar, potrivit pompierilor, focul a fost pus intenționat.
„S-a intervenit cu trei autospeciale. A fost afectată structura de rezistenţă a depozitului, s-a prăbuşit învelitoarea metalică. Radiaţia termică a afectat şi faţada casei din apropiere. A fost folosită intenţionat o sursă de foc pentru generarea incendiului“, a spus Viorel Gâlmă. Printre suspecţi se află un tânăr care păzea vacile în zonă.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version