Acasă Local Dolj Angajat de la Salubritate, ucis de propria mașină

Angajat de la Salubritate, ucis de propria mașină

Un angajat al SC Salubritate Craiova SRL și-a pierdut viața, vineri, după ce a fost accidentat de autospeciala pe care o conducea, în timp ce încerca să ridice gunoiul de la un supermarket de pe Calea București din municipiul Craiova.
Oamenii legii au stabilit că bărbatul a parcat autospeciala în pantă, după care a coborât să aducă tomberoanele la mașină. Din motive necunoscute până în prezent, autoutilitara a pornit de pe loc, iar angajatul SC Salubritate a fost prins între aceasta și o anexă în care erau depozitate tomberoanele de gunoi ale supermarketului. În urma accidentului a fost rănită și o tânără de 27 de ani, din Craiova, angajată a supermarketului, care venise să deschidă anexa unde erau păstrate tomberoanele.
Potrivit anchetatorilor, cele două persoane au fost transportate la Spitalul de Urgență Craiova, unde, câteva ore mai târziu, bărbatul a decedat. În schimb, după cum au mai precizat oamenii legii, tânăra a suferit o fractură de antebraț și este în afara oricărui pericol.
Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj au precizat pentru GdS că acest eveniment a fost înregistrat ca accident mortal de muncă și s-a dispus efectuarea unei expertize pentru a se stabili dacă a fost vorba de o defecțiune tehnică a autospecialei sau de neglijența angajatului de la SC Salubritate Craiova.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version