Acasă Local Dolj Craiova: Accident de circulaţie produs din cauza neatenției

Craiova: Accident de circulaţie produs din cauza neatenției

Două persoane au fost rănite ieri într-un accident produs pe strada Brestei din Craiova. Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri, s-a stabilit faptul că Efteni Constantin, de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism Cielo pe strada Brestei, a virat la stânga pentru a întoarcere pe celălalt sens de mers, și a lovit un autoturism Volkswagen Passat condus din sens opus de Nelu Butuşină, de 36 de ani, din Craiova.
În urma impactului, unul dintre autoturisme a ajuns pe trotuar și a accidentat ușor pe Ana Măgarea, de 47 de ani, care se deplasa pe trotuar. De asemenea, din accident a rezultat și rănirea ușoară a lui Nelu Butuşină. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version