Acasă Local Dolj Craiova: Loredana Niţă s-a stins din viaţă

Craiova: Loredana Niţă s-a stins din viaţă

Loredana Niţă, femeia de 38 de ani care ducea o luptă cruntă cu cancerul, s-a stins din viaţă noapte trecută. Soţul acesteia a anunţat tragica veste pe un cont de socializare, făcut special pentru a aduna cât mai mulţi oameni care să o ajute pe Loredana. „Dragi prieteni, azi noapte, la ora 3, inima Loredanei nu a mai putut să bată. Țin să mulțumesc tuturor că ați fost alături de noi în încercarea aceasta, disperată, de a mai face ceva pentru salvarea Loredanei. Chiar dacă toate demersurile noastre s-au dovedit tardive, ne gândim că s-a stins într-o săptămână cu multă lumină, și că acum se află într-o lume mai bună. Dumnezeu s-o odihnească!”, acesta a fost mesajul postat de soţul femeii.

Loredana a lăsat în urmă două fetiţe, în vârstă de cinci şi trei ani, pentru care femeia spunea adesea că lupta să învingă boala.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version